Budite slobodni kontaktirati nas

O nama

Osnovna misija nam je prikazat želje i potrebe naših klijenata kao papirnu ili digitalnu kreaciju. Fokus je izrada web stranica, izrada web shopa, izrada web portala i svih shrodnih online projakata.

Kreiramo iz ljubavi prema dizajnu i novim idejama. Jednostavno volimo dinamično napredovati ka novim tehnologijama, trendovima, stilovima kako bi našim klijentima pružili svjetske standarde u kreiranju vizuala. Uspjeh naših klijenta je naša najveća reklama koja se mora zaraditi kvalitetom i prepoznatljivosti. Stvaramo, jer volimo stvarati, jer u sebi nosimo strast za pretvaranjem ideja u novo iskustvo bilo ono papirnato ili digitalno. Stvaramo jer su promjene dobre, jer tjeraju naprijed, jer osvježavaju postojeće stanje. A što mi to sve stvaramo i kako? Klijenti nam dolaze jer žele promjenu, koja može biti samo kozmetička, žele potpuni preobražaj svog proizvoda, poslovanja, informirati svoje kupce, žele bolju poziciju na tražilicama. Nakon razgovora, ovisno o potrebi, Idea studio stvara: novi izgled proizvodima, korporativnim materijalima, katalozima, web stranicama. Naša glavna aktivnost je izrada web stranica, web projekata, izrada web portala i izrada IOS i Android aplikacija. Razvijamo web portale na CMS sistemima. Optimiziramo stranice kako bi postigle bolju poziciju na tražilicama. Stvaramo animacije i prezentacije za različite medije (web, TV, CD-rom). Uvodimo nove proizvode na tržište, izrađujemo marketinške kampanje za njih. Prilikom stvaranja koristimo računala, papir i olovku, maštu, glazbu, knjige. Izrađujemo svojim klijentima papirnati dizajn, interaktivni dizajn ili im uvodimo novu aplikaciju s kojom će svoje poslovanje ili proizvod kvalitetno prezentirati svojim potencijalnim kupcima i klijentima. Naši proizvodi su u potpunosti unikatni, autentični i osmišljeni u skladu s današnjom okolinom , zahtjevima i trendovima. Svaki proizvod prolazi kroz 5 faza:

1. definisanje zahtjeva
2. razrađivanje ideja
3. usvajanje ideja i razvoj proizvoda
4. testiranje i ispitivanje tog proizvoda
5. implementacija

Zainteresirani smo da pomognemo firmama svih profila i djelatnosti, bilo da su male ili velike. Svaki naš klijent ima podjednak tretman, sa punim vremenom i pažnjom..