Budite slobodni kontaktirati nas

Development / Razvoj / Programiranje

Razvoj svih tipova online rješenja i prezentacijskih stranica. Izrada web stranica, izrada web portala, izrada IOS i Android aplikacija.

Primarni cilj je kvalitetan proizvod. Koristimo primarno "Symfony" framework koji nudi najveći stepen objektno orijentisane stukture kao i sigurnosti. Samim odabirom jednog od najboljih framework-a dajemo neovisnost klienta o nama.

Kod koji rezvijamo je struktuiran po MVC standardima i detaljno komentarisan radi lakše kasnije navigacije i organizacije. Svi funkcionalni zahtjevi Vašeg projekta su grupisani u module (bundle-ove) i svaka nadogradnja ili update se odvijaju potpuno neometano.

Garantujemo i dajemo doživotnu garanciju na kod koji predamo na finalnoj primopredaji projekta. Svaki razvoj se vrši na "razvojnom okruženju" i paralelno smo u mogučnosti da razvijamo svaki projekat po Vašim željama sa neograničenim mogučnostima i zahtjevima. Svaka nadogradnja i funkcionalni zahtjev smo u mogučnosti da razvijemo i nudimo neogračenu slobodu i dugotrajno rješenje.